092213154729Magamról…

A terembe lépve hatalmas tömeg fogad, kicsit zavarban vagyok, úgy érzem, mindenki engem néz. Á dehogy! Nagyobb dolog foglalkoztatja őket nálamnál!

Furcsállom a mosolygós arcukat, kedvességüket. Amikor jobban szemügyre veszem őket, látom rajtuk, hogy mások, mint én. Ők valamit tudnak, amit én nem. Szinte sugároznak. Igen árad belőlük a 061111123046szeretet, a béke, a harmónia. Lehetséges, hogy boldogok?

Elkezdődik az Istentisztelet. Kicsit másképp, mint amihez szoktam. Isten engem hív, engem szólít (hát tudja, hogy itt vagyok?) érzem szívemben jelenlétét. Annyi mellékvágány, zsákutca, nehézség, fájdalom, megaláztatás, irigység, hazugság, rosszindulat, gonoszság, ármány keresztezte az életemet, hogy észrevétlenül majdnem elvesztem. 2001. június 24. Jeles nap az életemben. Isten magához ölelt.

Egy gondolat erejéig:

37 éven át azt tettem, amit mondtak, amit elvártak tőlem. Most azt teszem, amit szeretek, amit tudok, így másoknak is segíthetek…és várom álmaim állását, ahol értékelik a szakmai tapasztalatomat, tudásomat, az életkorom pedig előny, nem hátrány… és egyszer csak: Isten tálcán nyújtotta felém a lehetőséget, és én éltem a lehetőséggel. Köszönöm Uram.

 Fáj

Mély sebet ütöttek szívemben,
Hatalmas űr tátong körülöttem.
Fájdalmam véget nem érő
Csalni, hazudni, lopni nyerő.

Gondok ólom súlya vállamat nyomja,
Leomlott vágyam: előttem romja.
 Letérdelek. Törött cserepeit fölemelem,
Gyengéden magamhoz ölelem.

Hogyan harcoljak a gonosz ellen?
Becsületben élek, nem szégyellem.
Istenem, mit tegyek?
 Vágyam láthatatlan cserepeit tartom,
Hulló könnyem záporán át látom.

Erős akaratom, végtelen szeretetem,
Szívemből áradó hitem ím:
Csodát fakaszt a törött cserepeken…
Köszönöm ó, Áldott Istenem.

 

 


TEVÉKENYSÉGEIM

SZEMÉLYES ADATOK
Mester Ildikó
Született Gyula, 1959. 05. 22.

 

Felnőttképzés/ Egészségügyi tantárgyakat oktató szaktanár/FELNŐTTOKTATÁS/vizsgáztató/szakértő

előadó, tréningvezető, klubvezető, táborvezető, gyakorlatvezető, óraadó szaktanár, Egészségügyi szakoktató, gyógymasszőr, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ: Fitoterapeuta, Életmód-tanácsadó és terapeuta; Önkéntes segítő/Gyógyító beszélgetés; Jóga

Munkahely: Bókay János Szakgimnázium/Budapest Felnőttoktatási koordinátor/szaktanár